how to create a website for free
Mobirise
Mobirise

Преземи ги твоите фотографии преку Pic2Go апликцијата

Сите фотографии од настанот ви се достапни преку апликацијата Pic2Go. Оваа услуга е бесплатна, се што треба да направите е да го внесете вашиот стартен број. 

8 септември 2022

До старт на трката остануваат уште 

Велосипедска хронометар трка во Маврово

HALK VELO GREEN

Патека на возење

Прегледајте ја цела патека на трката преку ова убрзано видео и кликнете на копчето 3D MAP за тродимензионален приказ

Mobirise
Mobirise

Организатор на трката

Mobirise

Помагатели во организација

Пријатели на трката