design your own website for free

ПРИЈАВУВАЊЕ

Бројот на натпреварувачи е ограничен, затоа пријавете се веднаш. Пријавувањето се затвора на 31 август 2021, но доколку порано се пополнат предвидените места пријавувањето ќе биде затворено и пред крајниот рок.

Пријавувањето се врши преку нашиот партнер за пријавување www.smartrace.club

Категории на трки:
- ПРО  / должина 22км
- ХОБИ (забрането учество на велосипедисти регистрирани во Велосипедска федерација на Македонија) / должина 22км
- ПРО КИДС - од 6 до 12 години / должина 12км
- ПРО КИДС - од 13 до 17 години / должина 22км

HALK VELO GREEN

Котизација за учество на  сите трки:
800 ден - од 1 јули до 31 јули
1000 ден - од 1 август до 15 август
1200 ден - од 16 август до 31 август

(Сите уплатени котизации ќе се искористат за пошумување на одредени површини во земјава каде што ќе биде утврдено дека има потреба од истото)

Содржина на стартен пакет на сите трки:

  • Стартен број со чип 
  • Медал за завршена трка
  • Освежување
  • Онлајн диплома
  • Бесплатни фотографии од трката (Pic2Go)
  • Подарок од пријатели на трката
  • Осигурување од несреќен случај за времетраење на трката